Aikuisten uimakouluja ei järjestetä alkusyksystä 2021 koronavirustilanteen vuoksi

Aikuisten alkeiskurssi

Aikuisten alkeiskurssi on tarkoitettu uimataidottomille yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Opetus tapahtuu terapia-altaassa tai lastenaltaassa sekä etenemisen mukaan isossa altaassa. Tavoitteena on opetella uinnin alkeita jokaisen omista lähtökohdista.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Lauantain kursseilla kurssimaksu sisältää sekä vakuutuksen että sisäänpääsymaksut.

 

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Huomioithan, että halli on kiinni saapuessasi kurssille, joten ostathan kortin valmiiksi. Kortti on leimattava joka kerta. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

 

Ilmoittaudu kurssille

 


Aikuisten jatkokurssi

Aikuisten jatkokurssi on tarkoitettu yli 13-vuotiaille, joilla on 10 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa altaassa. Tavoitteena on uimataidon vahvistaminen.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

 

Ilmoittaudu kurssille

 


Viikkotekniikkakurssi

Aikuisten viikkotekniikkakurssi on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, joilla on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa. Tavoitteena on eri uintitekniikoiden parantaminen. Kurssi järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

 

Hinta- ja kurssitiedot

Maanantain kursseilla kurssimaksu sisältää vakuutuksen, mutta se ei sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

 

 

Ilmoittaudu kurssille