Mukaan pääsee vaikka kurssi olisi jo alkanut, mikäli paikkoja riittää!

Vähennämme hinnasta pois uintikerrat ennen aloitusta. Ota yhteyttä kurssit at vanders.fi

Alkeisuimakoulu

Aikuisten alkeisuimakoulu on tarkoitettu yli 13-vuotiaille uimataidottomille. Opetus tapahtuu terapia-altaassa/pienessä altaassa ja isossa, aikuisten altaassa. Tavoitteena on opetella uinnin alkeita. Seura järjestää seuran omia alkeisuimakouluja sekä yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Yhteistyöuimakoulut ovat arkisin ja hieman edullisempia kuin seuran omat viikonloppu-uimakoulut.

Lisätietoja, tunnelmaa ja vinkkejä löydät ohjaajiemme kirjoittamista jutuista Sukelluksissa-blogista.

Hinta- ja kurssitiedot

Aikuisten arkiuimakoulun hinta on 52 / 7 kertaa eikä se sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Huomioithan, että halli on kiinni saapuessasi kurssille, joten ostathan kortin valmiiksi. Kortti on leimattava joka kerta. Uimakoulua järjestetään maantaisin Myyrmäen uimahallissa Vantaalla.

Kevät 2018:

Maanantai, 19.3-14.5.2018, ei 2.4 & 30.4 / 7krt

 

Ilmoittaudu kurssille

Jatkouimakoulu

Aikuisten jatkouimakoulu on tarkoitettu yli 13-vuotiaille, joilla on 10 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Opetus tapahtuu isossa, aikuisten altaassa. Tavoitteena on uimataidon vahvistaminen. Seura järjestää seuran omia alkeisuimakouluja sekä yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Yhteistyöuimakoulut ovat arkisin ja hieman edullisempia kuin seuran omat viikonloppu-uimakoulut.

Lisätietoja, tunnelmaa ja vinkkejä löydät ohjaajiemme kirjoittamista jutuista Sukelluksissa-blogista.

Hinta- ja kurssitiedot

Aikuisten uimakoulun hinta on 52 / 7 kertaa eikä se sisällä sisäänpääsymaksuja. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä.  Kortti on leimattava joka kerta. Uimakoulua järjestetään maantaisin Myyrmäen uimahallissa Vantaalla.

Kevät 2018

Maanantai, 19.3-14.5.2018, ei 2.4 & 30.4 / 7krt

 

Ilmoittaudu kurssille

Osaatko jo 25 m yhtäjaksoista uintia isossa altaassa?

Tarjolla mm. erilaisia tekniikkakursseja uintitekniikoiden opetteluun, monipuolista vesiliikuntaa sekä taitouintia