Kevään vesijumpat myynnissä nyt!

Tervetuloa mukaan!

Vesijumppa kevät 2018

Vesijumpat järjestetään yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Tarjonnasta löytyy niin matalanvedenjumppia sekä syvänvedenjumppia. Vesi on elementtinä hyvä muoto harjoitella. Jumpasta saat raskaan taikka kevyemmän oman aktiivisuuden mukaan, näin ollen kaiken ikäiset ja kuntoiset voivat näihin osallistua. Tervetuloa mukaan!

Syvänveden jumppa
Syvänvedenharjoittelu tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Tehotreeni
Tehotreeni vesijumppa tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Ryhmä on suunnattu haasteellisempaa, kovempaa tempoa ja sykettä kaipaaville. Tunti saattaa sisältää myös vesijuoksuharjoitteita. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Vesijumppa
Vesijumppa on tehokasta liikuntaa veden vastusta hyväksi käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyestä venyttelystä. Kesto 30 min.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Kolmella tähdellä *** merkityille kursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla, joka maksetaan uimahallin kassalle. Kertamaksulipuke annetaan ohjaajalle tunnin alussa.
– vesijumpan maksu aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua ja se maksaa 2,50€/kpl + uimahallin sisäänpääsymaksu

• Kertamaksupaikkaa ei voi varata ennakkoon. Paikkoja on varattuna pääsääntöisesti 5/ryhmä (merkitty *** - tähdellä)

Martinlaakson uimahalli

tiistai

18.30–19.00 vesijumppa, kausimaksu, Sari Möller-Välinen
19.00–19.30 syvänvedenjumppa***, kausi/kertamaksu, Sari Möller-Välinen
19.30-20.00 tehotreeni***, kausi/kertamaksu

torstai

18.30–19.00 vesijumppa***, kausi/kertamaksu, Tilda Litukka
19.00–19.30 syvänvedenjumppa***, kausi/kertamaksu, Tilda Litukka

Myyrmäen uimahalli

maanantai

18.00–18.30 vesijumppa, kausimaksu, Ida Ticklen
18.30–19.00 syvänvedenjumppa, kausimaksu, Ida Ticklen
19.00–19.30 syvänvedenjumppa***, kausi/kertamaksu, Ida Ticklen

keskiviikko

18.00–18.30 vesijumppa***, kausi/kertamaksu, Nitta Rantanen
18.30–19.00 tehotreeni(syvä)***, kausi/kertamaksu, Nitta Rantanen

Hinta- ja kurssitiedot

Kausimaksu keväälle on 40 €, joka sisältää kurssijäsenmaksun. Kurssijäsenyys on voimassa ainoastaan kurssin ajan. Suosittelemme ostamaan 10 kerran sisäänpääsykortin uimahallin kassalta etukäteen, mitä maksaessasi voit hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai muita alennukseen oikeuttavia etuja. Kurssi on kaikille osallistujille saman hintainen. Kurssimaksu puolittuu kevätkaudella maanantaina 5.3.2018.

HUOM. Vihreänä oleva linkki = tilaa ryhmässä, punaisena oleva linkki = varapaikka (olette jonossa, mutta ette vielä ryhmässä), harmaana oleva linkki = ryhmä sekä varapaikat ovat täynnä.

Ilmoittautudu mukaan: